Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyílt levél az Európai Unióhoz
  2007-01-25 14:48:24, csütörtök
 
  NYÍLT LEVÉL AZ EURÓPAI UNIÓHOZ

Kérelem az Európai Unió vezetőihez a hivatalos állásfogalásra miszerint az Unió elfogadja vagy elutasítja Magyarországot a demokratikus Európai Unión belül kialakult új diktatúraként
Addendum a Peticióhoz:
Magyarország: egy új diktatúra a demokratikus Európai Unión belül

Tárgy:
1. Az Európai Unió külön felkérése Magyarország védelmére 2007 március 15-én.
2. Az Európai Unió felkérése hivatalos állásfoglalásra a magyar nép demokráciáért folytatott harca mellett, és Magyarország Európai Uniós tagságának fenntartása feltételeként kikötni a jelenlegi diktatórikus kormány azonnali lemondását.

Committee on Petitions
The Secretariat
Rue Wiertz
B-1047 Brussels
Belgium
Email: Petitions@europarl.europa.eu
Mélyen Tisztelt Európai Unió Képviselők,

E levélben sürgős aktualitással tudatjuk Önökkel - hogy a magyar kormány - a hivatkozott korábban benyújtott Petícióban leírt bűncselekményei folytatásaként - további bizonyítékként diktatórikus mivoltára, minden korábbi mértéket felülmúlóan a legszélsőségesebb rendőri brutalitással való fenyegetést helyezte kilátásba 2007. március 15-re, az 1848-as Magyar Forradalom és Szabadságharc ünnepi rendezvényéhez várhatóan kapcsolódó kormányellenes tüntetések leverésére.

Ezen a napon a magyar kormány várhatóan a legvéresebb formában próbál bosszút állni a magyar demokratikus erők által országszerte folytatott kormány-ellenes tüntetésekért. E kormányellenes tüntetések 2006 ősze óta folyamatosan zajlanak, amióta a magyar miniszterelnök diktatórikus háborút hirdetetett ki a magyar nép ellenében, azzal hogy eltörölte az Alkotmányt és a törvényt, nyíltan elismerve a csalás, megtévesztés és a fizikai erőszak alkalmazását mint az ország kormányzására általuk "alkotmányosnak" tartott elveket. A diktatórikus hatalmak alapvető ismérve a csalás, megtévesztés és fizikai erőszak alkalmazása, valamint általánosságban a törvénytelenség törvényesként való bevezetése.

A közelgő március 15-i ünnepségekre hivatkozva, amelyen a magyar nép "szabadságát és függetlenségét" lenne hivatott megünnepelni, s amelytől az újból kialakult kommunista diktatúra a magyar népet a közelmúltban megfosztotta, a kommunista-diktatórikus kormány bevallja és a széles nyilvánosság elé tárja, hogy szándékosan növeli a március 15-i ünnepi tömegek ellen bevetendő halálos tömegoszlató rendőri erejét, három millárd forintot költve az adófizetők pénzéből az ellenük bevetendő fegyverekre.

Mivel a kormány "hivatalos álláspontja" szerint Magyarországon csak egy "kis szűk lázadó csoportocska" követeli a kormány lemondását, nem pedig nagy tömegek, és a békés ünneplőkkel szemben az október 23-i ünnepekkor már bizonyítottan elkövették bűncselekményeik, ezekből következően a kormány ekkora mértékű fegyverkezése csakis egy békés nagy létszámú ünneplő tömeg elleni megtámadására való felkészülést jelentheti.

E kormányintézkedés célja a fenyegetés és félelemkeltés hatását, mint a diktatúrák leglényegesebb elemét továbbfokozni, folytatásképpen az 2006 augusztusi őszödi beszéd, a 2006 szeptemberi és októberi demonstrációk elleni rendőri támadások és az október 23-i Forradalom ünneplésének véres elfojtása után.

Ezzel a legújabb fenyegetéssel a magyar kormány de facto megfosztott attól a jogunktól hogy megemlékezzünk egyik legnagyobb történelmi-nemzeti ünnepünkről, és ezzel megerősítette a magyar nép ellen meghirdetett hadüzenetét. Azon polgárok védelmére, akik mégis részt vesznek majd az ünnepségeken, kérjük ezért osztatlan figyelmüket, védelmüket és küldött független megfigyelőik által a nyilvánosság biztosítását Magyarországon, 2007 március 15. napján. A kormány a brutális rendőri erőszak bevetése mellett várhatóan tervezi ennek okát mesterséges módon megteremteni azzal, hogy ismételten elhelyezi titkos provokatőr-ügynökeit az ünneplő tümegben. Mindezek következtében az ünnepen résztvevők ki lesznek téve olyan szintű életveszélynek, amely az ellenük 2006 október 23-i ünnepségeken bevetett halálos erejű "rendőri" arzenált is felülmúlja majd.

Végül, és legnagyobb fontosággal, kérjük az Európai Unió hatóságait és vezetőit hogy hivatalosan foglaljanak állást a következőkben:

1) Az Európai Unió hivatalosan ismerje el, hogy egy demokratikus ország vezetője által bevallottan csalással és megtévesztéssel megragadott politikai hatalom és annak brutális fizikai erőszak révén történő fenntartása megegyezik az Európai Unió és a demokrácia törvényességi elveivel, és ennek értelmében nem ütközik egy adott ország uniós tagságának feltételeivel.

2) Amennyiben az Európai Unió a fentieket nem deklarálja, az Unió hivatalosan ismerje el hogy a jelenlegi magyar kormány diktatórikus, s mint ilyen összeférhetetlen a demokratikus Európai Unió demokratikus törvényeivel és elveivel. Ennek értelmében az Európai Unió ki kell kösse a jelenlegi magyar kormány azonnali lemondását illetve lemondatását annak feltételeként, hogy Magyarország a demokratikus Európai Unión belüli tagságának jogát fenntarthassa.

A Legteljesebb Tisztelettel:
A kapcsolódó bizottságok, egyesülések és egyének nevei és aláírásai
Kelt:
Kérjük továbbitásra: Franco Frattini úr és az Európa Parlament minden tagja számára Másolatban: Amnesty International, ENSZ, NATO és a világsajtó fő képviselői részére
FÚSZ INFÓ
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bűncselekményeik, összeférhetetlen, törvénytelenség, általánosságban, folytatásképpen, megtévesztéssel, állásfoglalásra, bűncselekményei, folytatásaként, életveszélynek, miniszterelnök, magyarországon, függetlenségét, alkotmányosnak, megemlékezzünk, kormányellenes, leglényegesebb, állásfogalásra, rendezvényéhez, bizonyítékként, magyarországot, fegyverkezése, megerősítette, megtámadására, bizonyítottan, törvényesként, demonstrációk, továbbfokozni, fenntarthassa, félelemkeltés, fenyegetéssel, demokráciáért, kormányzására, következőkben, tüntetésekért, következtében, hivatalos állásfogalásra, demokratikus Európai, jelenlegi diktatórikus, magyar kormány, hivatkozott korábban, legszélsőségesebb rendőri, 1848-as Magyar, legvéresebb formában, magyar demokratikus, magyar miniszterelnök, fizikai erőszak, ország kormányzására, diktatórikus hatalmak, törvénytelenség törvényesként, közelgő március, újból kialakult, Európai Unióhoz, NYÍLT LEVÉL AZ EURÓPAI UNIÓHOZ, Európai Unió, Európai Unión, Magyarország Európai Uniós, B-1047 Brussels, Mélyen Tisztelt Európai Unió Képviselők, Magyar Forradalom, Legteljesebb Tisztelettel, Franco Frattini, Európa Parlament, Amnesty International, FÚSZ INFÓ,
egy ápoló a sok ezer közül (#1)   2012-09-18 01:01:16
A Magyar Kormány semmibe sem veszi az otthoni ápolók munkáját. Éhbérrel díjazza Őket. Max. 34.515.-Ft/hó fizetséggel elintézi azt a felelősségteljes munkát, amit senki más nem végezne ennyiért!
Az emberi jogok és értékek védelme, nem tükrőződik ebben a díjazásban. Egy ilyen alacsony összegből nem megélni, csak éhen halni lehet! Hogy nézhetik ezt el, hogy emberek tizezrei ma Magyarországon ennyi pénzből kell, hogy vegetáljanak. Közben emberek életét mentik meg, és gondozzák szeretettel. A jelenlegi kormány sem törődik a beteg, elesett, magatehetetlen embereket ápolók élethelyzetével, megfelelő, emberileg is elfogadható díjazásával. Egyszerűen tudomást sem akar venni róluk. Egy olyan alacsony és elfogadhatatlan díjazással szúrja ki a szemét a családoknak, amiből nem lehet megélni! Nem akarja észre venni azt, hogy emberek élethelyzetével és kiszolgáltatott helyzetével játszik. Csak az eladósodást, mélyszegénységet segíti elő. Ebből a pénzből nem lehet megélni, nem lehet a rezsiket, számlákat, gyógyszereket, utiköltséget, élelmiszert megvenni. Csak töredéke annak, amiből egyáltalán egy ember életben tud maradni!
Segítségét kérjük az -Európai Uniónak, hogy figyeljenek fel erre az áldatlan állapotra, helyzetre. Hogy embereket mélyszegénységbe kényszerítenek bele azzal, hogy nem fizetik meg ezt a nagyon kemény, fizikailag, szellemileg, anyagilag is megterhelő munkát. Akik mások életének ápolásán fáradoznak, azokat nem lehet ilyen alul fizetni! Ez nem az életben maradást segíti elő, csak a mérhetetlen eladósodást és hajléktalanná válást!
Tegyenek azért, hogy a betegeket ápolók ápolási díja, legalább a minimálbér szintjére emelkedjen! Ne hagyják éhen hallni, éhezni az ápolási díjon lévőket! Hiszen nekik semmiféle más anyagi forrásuk nincs! Senki sem támogatja Őket anyagilag, csak ezzel a felháborítóan alacsony összeggel akarja a kormány elintézni az ápolók munkáját! Holott az államról veszik le e terhet hosszú éveken keresztül! Mégis a legalacsonyabb díjazás ma a munkában az otthoni ápolók díjazása! Ez szégyen a Magyar Kormányra nézve, hogy ennyire semmibe se veszi ezt a nehéz munkát!!!
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
802 esztendeje, 1222. április ...  Két ember becsülete  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  A könnyek összegyűjtése  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Maradék idő  Bizonyos kulturális szint nélk...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Viharban csak az a fa marad ál...  A hét szűk esztendő  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Életművészet  A Gömb  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Idézetek a barátságról  Semmit ne higgy el  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Különös!  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Beney Zsuzsa - Sirató  Próbálkozni kell ahhoz,  Beney Zsuzsa  Alvó cica  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hivatalos állásfogalásra, demokratikus Európai, jelenlegi diktatórikus, magyar kormány, hivatkozott korábban, legszélsőségesebb rendőri, 1848-as Magyar, legvéresebb formában, magyar demokratikus, magyar miniszterelnök, fizikai erőszak, ország kormányzására, diktatórikus hatalmak, törvénytelenség törvényesként, közelgő március, újból kialakult, magyar népet, közelmúltban megfosztotta, széles nyilvánosság, március 15-i, adófizetők pénzéből, ellenük bevetendő, kormány lemondását, békés ünneplőkkel, október 23-i, kormány ekkora, békés nagy, diktatúrák leglényegesebb, 2006 augusztusi, 2006 szeptemberi, legújabb fenyegetéssel, jogunktól hogy, nyilvánosság biztosítását, brutális rendőri, ünneplő tümegben, ünnepen résztvevők, ellenük 2006, demokratikus ország, demokrácia törvényességi, adott ország, jelenlegi magyar, kapcsolódó bizottságok, bűncselekményeik, összeférhetetlen, törvénytelenség, általánosságban, folytatásképpen, megtévesztéssel, állásfoglalásra, bűncselekményei, folytatásaként, életveszélynek, miniszterelnök, magyarországon, függetlenségét, alkotmányosnak, megemlékezzünk, kormányellenes, leglényegesebb, állásfogalásra, rendezvényéhez, bizonyítékként, magyarországot, fegyverkezése, megerősítette, megtámadására, bizonyítottan, törvényesként, demonstrációk, továbbfokozni, fenntarthassa, félelemkeltés, fenyegetéssel, demokráciáért, kormányzására, következőkben, tüntetésekért, következtében, szabadságharc, brutalitással, international, feltételeivel, törvényességi, diktatúraként, aktualitással, feltételeként, alkalmazását, ünnepségekre, tömegoszlató, diktatórikus, csoportocska, továbbitásra, nyilvánosság, megtévesztés, közelmúltban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.